Voor wie zet jij 
je kerstboom buiten?

Actie van ZET JE KERSTMUTS OP!

16 december, 2021

Van wie?

ZET JE KERSTMUTS OP!

Voor Wie?

Iedereen

Waar?

Cariben en Nederland

DE ACTIE

Aan de Nederlandse samenleving is het voor Caribische studenten en andere jongeren vaak moeilijk wennen. De overgang is groot. Niet alleen vanwege de taalachterstand en het klimaat, maar met name door het cultuurverschil. En niet te vergeten het gemis van je familie en vrienden.
Tijdens de kerstdagen is het gemis van je familie, vrienden en kennissen nog eens nadrukkelijker aanwezig.
Sommige jongeren gaan met de kerstvakantie met het vliegtuig terug naar huis, maar er zijn ook veel jongeren die in Nederland blijven. Dit is vaak een eenzame tijd voor hen. Zeker in deze tijd 2021 waarin jongeren zich sociaal eenzaam voelen en vaak alleen op hun kamer zitten.
Dat laten we niet gebeuren en daarom komt Forsa Academy in actie!
We doorbreken de eenzaamheid door de actie:
ZET JE KERSTMUTS OP!
Maak een foto met je kerstmuts op en laat weten wie je wil steunen in deze kerstdagen. Dat kan je vriend, vriendin, kind, ouders of kleinkind zijn die in Nederland is. Zo steunen en geven we onze jongeren van de Cariben kracht en zijn we toch een beetje bij hen tijdens deze kerstdagen. We brengen met elkaar het Wij-gevoel naar onze jongeren in Nederland. Stuur ook een warme groet naar de Caribische jongeren in het koude Nederland.
Voor wie zet jij je kerstmuts op?

Facebook pagina: https://www.facebook.com/groups/3072427306333240

Delen:

Trotse partners

© 2021 | Stichting Socialrun | Alle rechten voorbehouden 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram