22 december, 2020

De Kerstboom van:

Chris Nijboer

Indekerngezond, Leidsche Rijn zet haar Kerst/ Wens -boom Buiten!

Deze kerst is anders. Het besef dat het juist in deze tijd belangrijk is, om met elkaar een activiteit te doen wat verbindt en ook gewoon leuk is. Indekerngezond als wijkplatform waar ontmoetingen normaal gesproken plaatsvinden gaan moeizamer in deze tijd.

Indekerngezond doopte de kerstboom om naar een kerst- en wensboom! Daarbij zijn alle wijkbewoners uitgenodigd hun wens in de boom te hangen. Het mag natuurlijk ook iets anders zijn, bijvoorbeeld een eigen gemaakte (of gehaakte) kerstbal of ander versiersel. Vanaf nu tot eind januari staat de kerst- wensboom voor het gebouw van Indekerngezond. Uiteraard ben je van harte welkom jouw wens in de boom te hangen. Mocht je niet de gelegenheid zijn, mail je wens naar vóór 31 januari 2021 naar [email protected].

Even binnenkijken kan alleen alsde kerstwensboom buiten staat. Indekerngezond is conform RIVM maatregelen geopend. Koffie en gesprek moet buiten. Er zijn zitjes genoeg;Trek wel iets warms aan. Wij hopen dat wijkbewoners hier gehoor aangeven en tijdens een frisse wandeling een stop maken bij ons.

Wees welkom bij Indekerngezond buiten tot zolang het gezellig is en er mensen zijn. Wij nodigen iedereen uit om buiten de plek voor verbinding, de lichtjes aan te steken. Lichtpuntjes met elkaar en samenzijn, de waarde van Indekerngezond: meedoen en ontmoeten! En zo willen wij een sociale kerst creëren met wijkbewoners en licht brengen in donkere en eenzame tijden.
Wordt het de meest eenzaamste kerst ooit? Niet wat Indekerngezond betreft ! Daarom sluiten we aan bij de unieke actie: Zet Je Kerstboom Buiten.

Delen:

Nog meer kerstbomen

Bekijk alle inzendingen

Trotse partners

© 2021 | Stichting Socialrun | Alle rechten voorbehouden 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram